vineri

laleaua mea

ai venit odata cu primavara … a rasarit prima lalea si odata cu ea dragostea mea pentru tine infloreste… tu mi.ai  daruit  flori in aceasta primvara si nu numai.. mi.ai daruit si dragostea ta…cred ca aceasta lalea va tine in sufletul meu  mereu primavara… pentru ca aici esti tu… tu esti primavara sufletului meu..
..te uby..
indiferent cum ar parea amalgamul iubirii noastre ma supun dominatiei iubirii tale..
pur si simplu esti tot ce imi pot dori..iti multumesc ca esti in viata mea..

miercuri

Ti-am spus adio de mult

Ti-am spus adio de mult
Degeaba stau sa te-ascult
Încearca sa te gândesti
Degeaba ma mai iubesti
Ti-am spus adio de mult.
De ce nu vrei sa-ntelegi
De mine vrei sa te legi
Sunt vorbe fara de rost
Eu îti sunt drag si ti-am fost
Dar tu nu vrei sa-ntelegi.
A fost odata ceva, ai fost atunci viata mea
Dar înteleg c-am gresit, prea mult te-am iubit
A fost vina mea. Încearca sa te gândesti
Degeaba ma mai iubesti.
Ti-am spus adio de mult.
Tu esti un vis dintr-o zi
Mereu în minte-mi vei fi
Drumul meu se va schimba
Întâmplator ne-om vedea
Tu esti un vis dintr-o zi.
Nu plânge de-ti ies în gând
Nu-ti sade bine plângând
Arunca-mi inima mea
Din cerul tau câte-o stea
Nu plânge de-ti ies în gând


Asculta mai multe audio Muzica

ma gandesc la tine

ma gandesc la tine...nu am altceva mai bun de facut..asa ca ma gandesc la tine.. cum de altfel m.am gandit in fiecare ceas al zilei de astazi..si tu sti asta, daca nu ai sti nu te.ai mai gandi probabil la mine..in fiecare dimineata indraznesti sa intri in viata mea ..si imi place ..poate or fi si zile cand nu o sa indraznesc sa recunosc asta..dar tu sa sti ca e una din zilele in care as vrea sa te mint.. ma cunosti acum.. traiesc alaturi de tine sau mai bine spus pe langa tine..
cu rabdare eu astept zilele sa treaca.. chiar daca nu se vede inca port in spate un sac plin de dragoste.. gata sa ti.l daruiesc cand te vad..
si tot cu rabdare te voi lasa sa imi zugravesti si peretii sufletului meu, sa astupi si sa intaresti gaurile.. nu uita ca toate caramizile ce le vei zidi vor ramane.. asemenea unei case construite impreuna.. munca ta si sufletul meu..
...iti multumesc... ai aparut atunci cand aveam ceea mai mare nevoie de tine..


joi

o clipa de cunoastere si una de visare

poate sunt ciudata in felul meu..poate unii dintre voi ma cunosc mai bine decat ma cunosc eu..nu stiu..
evident ca nu e prima data cand tot scriu de visurile mele.. de gandurile mele..impartasite sau mai putin impartasite..
..dar nu acesta e gandul meu de astazi..
mereu am zis ca visez..nu ma opresc inca din visarile mele..
mereu am sperat sa intalnesc un om.., simplu..sa imi impartaseasca sentimentele, sa luam lucrurile asa cum vin ele fara sa le planific sa ma bucur de fiecare moment, de fiecare zi petrecuta impreuna..
mi.am dorit un om care sa ma simta si sa ma cunoasca asa cum sunt eu adunata cu bunele si nebuniile mele.. sa fie puternic, sa stie sa ma faca sa radatunci cand imi vine a plange, sa ma tina in brate atunci cand simt nevoia..
mi.am dorit un barbat generos, tandru, bun sa nu profite de slabiciunile mele
sa stie ca sunt in stare sa imi port singura de grija, dar sa imi fie alaturi sa ma prind in brate inainte sa cad..sa fie un om ce imi ofera incredere fara sa.mi spuna asta..
..si astfel mereu am visat ca totusi in lumea asta mica si poate prea mare pentru mine exista si acel barbat care sa fie atent la toate detaliile care conteaza pentru mine, care sa stie sa ma tachineze, sa ma corecteze cand gresesc, si sa.mi spuna tot ce vreau sa aud fara sa ma raneasca..
mi.am dorit un barbat demn de admirat, un barbat care sa ma ajute sa invat principii de viata alaturi de el, sa ma rasfete asa cum cred ca merit, un barbat care sa ma faca sa ma indragostesc iar si iar.. de fiecare zi alaturi de el..sa fie barbatul ce imi doresc sa.l pup in fiecare seara de noapte buna.. iar dimineata sa fie mereu cafeluta mea vesela..
deci in concluzie ai aparut TU..in viata mea..ca personificare a cuvintelor..si astfel a capatat forma si fond NOI..
imi e greu sa redau in cuvinte tot ce insemni pentru mine in aceasta perioada, cat de fericita pot fi langa tine..cat de implinita sufleteste.. nu gasesc in sufletul meu rascolit cuvinte de multumire..si totusi am sa.ti multumesc in fiecare zi ca esti prezent in viata mea..



Asculta mai multe audio Muzica

luni

in bratele tale..


e bine in bratele tale..
vise, sperante, planuri de a creste impreuna..singura mea ratiune, nebunia si delirul meu... esti tot ce imi ramane in suflet dupa o zi de primavara ..
 a trecut o zi.. si imi e atata dor de tine.. inchid ochii.. parca iti simt respiratia pe trupul meu.. iti aud vocea dar cand deschid ochii privesc dezamagita..
ma gandesc la tine.. si o voi face iar si iar.. pana am sa ma pierd iar in bratele tale..
suntem unici...dar in acelasi timp traiesc sentimentul ca in noi exista un singur suflet ce creste in doua trupuri diferite..e placuta ideea de a  fi mereu in doi..ciar daca nu mereu e posibil acest lucru ..
am cazut in prapastia inimii tale..si simt cum de la o zi la alta caderea e tot mai placuta..
tu esti ingerul din viata mea, si tot ce imi doresc e sa te simti fericit langa mine..
ps:multi vad ceea ce pari...putini simt ceea ce esti.

miercuri

..un Paste plin de caldura..

mi.ai daruit fericire...zambesc, asa cum doar cand eram copil zambeam..sau poate inca sunt...copil!! mi.ai daruit pace, dragoste, calm...multumita tie..e soare nu numai afara ci si in inima mea!
m.ai luat de mana...daruindu.mi momente de fericire, imbratisari si zambete, sarutari si aprecieri, atingeri si priviri…toate, absolut toate, au facut ca bucuria sa.mi inunde inima
…mi.ai aratat ca pot exista si pentru altcineva si nu doar pentru mine…
mi.ai completat gandurile,mi.ai alinat durerea si mi.ai sters lacrimile doar cu sarutari.. mi.ai colorat primavara si astfel a cazut egoismul si a disparut nepasarea..toate gandurile reci s.au topit sub privirea ta calda, sub un suflet fierbinte, sub o speranta arzatoare...
..multumesc Cerului...ca esti prezent in viata mea...

sâmbătă

Inlauntrul nostru trebuie sa fie pururea Inviere..

ne.am obisnuit ca de Paste sa facem urari de bine si prosperitate, sa ciocnim oua rosii si sa ne infruptam din bucatele alese.cu totii stim cat de frumose sunt aceste obiceiuri, si celor cateva zile din an le da un farmec aparte, dar mai stim de altfel ca scopul lor este cu totul si cu totul altul..
nu sunt religioasa ..dar va indemn pe toti cei dragi mie sa mergeti la slujba de 
Inviere fara sa va ganditi la nimic, fara sa analizati cum sa va imbracati sau ce vor face prietenii..sa fiti prezenti cand vine lumina si cand toti cei prezenti vor canta  
Hristos a inviat din morti  
Cu moarte pe moarte calcand  
Si celor din morminte  
Viata daruindu.le. 
..lasati lumina sa va patrunda in suflet ,apoi cresteti prin bunatate si sinceritate cat mult puteti aceasta lumina..si pastrati.va sufletul curat nu doar in aceasta noapte magica..ci tot timpul..daruind iubire si recunostinta celor dragi.. nu stiu ce urare sa va fac cu acest prilej..poate doar sa va intareasca Bunul Dumnezeu, sa va daruiasca putere si curajul de a calca peste fricile, angoasele, supararile si  intrebarile ce va chinuie asa cum a calcat Iisus, iar frumusetea,lumina,bucuria,linistea interioara si acceptarea sa se nasca in sufletele voastre asa cum Iisus a inviat din morti!
va doresc tuturor sarbatori cat mai fericite, cu liniste si bucurie in suflet si cu mare drag de viata. 
Invierea Domnului sa va sporeasca sanatatea si belsugul, sa va implineasca gandurile si sperantele iar Lumina Sfanta a Invierii sa coboare in sufletele si in inimile voastre,caci doar acolo soarele nu arde, iar frigul nu ucide.
Hristos a inviat!
..din suflet..va zic..