miercuri

ma doare sufletul

nu inteleg..nu ma inteleg..cum sa te inteleg??
am in cap o groaza de intrebari
ma intreb de ce uneori iubirea doare..de ce ne rascoleste sufletul, de ce gandurile scapa de sub control..
e aiurea cand simti ca dragostea iti inrobeste ratiunea,
apoi realizezi ca sentimentele ucid vointa de a pasi temerari catre ziua de maine
e inutila incercarea de a privi fericirea ca pe o oglinda.. reflecta doar iluzie..si aia pierduta in cioburi de lacrimi amestecate cu sperante dulci candva..
desi m.am impiedicat..desi am cazut..inca mai cred in sperantele ce le gasesc doar noaptea..
nu ma opresc din fuga.. doar ma intorc in lumea mea.. lumea ce.mi ofera siguranta..esti prezent in lumea mea.. desi te simt departe..desi cateodata nu te mai pot defini.. existi in mine.. esti prezent la fiecare pas..
e un moment prost.. azi simt ca in mine se declanseaza toate furtunile.. cerul meu e intunecat.. si vremea sta a ploaie..
stiu ca si eu sunt o frunza ce rataceste purtata de vant prin calea unor trecatori...unii ma privesc indiferenti, altii ma ridica cu grija de pe jos, ma mangaie ma scutura de praf, apoi ma arunca inapoi, trecand mai departe...stau la pamant si incerc sa inteleg pierduta in uitare.. apuc sa ma intreb..eu de ce nu m.am nascut in zona unde unele frunze sunt mai intelepte sa cunosc secretul succesului.. sfidand orice provocare..
sunt trista .. am un sentiment aparte ... ma doare sufletul ... nu stiu daca cineva poate intelege senzatia asta ... pur si simplu ... simt un gol ... ma doare sufletul ... simt ca plange ....
se spune ca intr.o relatie....unul iubeste mai mult...si sufera mai mult.....
din pacate .. orgoliul si incapatanarea nu prea ma lasa sa fiu fericita .... eu vreau TOTUL sau NIMIC ....
e aiurea cand vezi cum un simplu gand.. un gest.. o zi din viata iti rastoarna toata situatia.. te rascoleste si te da peste cap..




Caută mai multe fişiere video ca acesta pe asii romani