marți

Razand de italieni..

Raiul: bucătarii sunt francezi, mecanicii sunt germani, poliţiştii englezi, amanţii italieni şi totul este organizat de către elveţieni
Iadul: bucătarii sunt englezi, mecanicii sunt francezi, poliţiştii sunt germani, amanţii sunt elveţieni şi totul este organizat de către italieni.

Căpitanul unui vas de croazieră care se scufundă trebuie să convingă pasagerii să sară peste bord. El trebuie să folosească abordări diferite pentru fiecare european. Le spune englezilor că nu ar fi sportiv să nu sară. Le spune francezilor că ar fi cei mai deştepţi dacă ar sări. Le spune germanilor că acesta este un ordin. Şi le spune italienilor că este interzis săritul peste bord. *Italienii sar întotdeauna în ajutorul învingătorului.

*Dacă Zidul Berlinului ar fi fost construit de italieni, s-ar fi dărâmat de la sine.

*Un german, un american şi un italian discută despre vremurile de război, lăudându-se, fiecare, cu flota naţională. Germanul: „Aveam portavioane atât de mari încât ne deplasam de la pupa la prova cu bicicletele!”. Americanul: „Şi ce dacă? Ale noastre erau aşa de mari încât noi foloseam motocicletele!” Italianul: „Mă faceţi să râd! Portavioanele noastre erau aşa de mari încât era un război la pupa şi cei de la prova habar n-aveau ce se întâmpla!”.

*De ce noile nave ale marinei italiene au fundul de sticlă? Pentru a putea vedea fostele nave ale marinei italiene.

*Un italian este un latin lover, doi sunt un dezastru, trei alcătuiesc patru partide politice.

*De ce este Italia în formă de cizmă? Pentru că atunci când eşti în rahat, cizmele sunt mai bune decât sandalele.

*Dacă se întâlnesc trei automobilişti, în Anglia formează un club, în Franţa un menage trois, în Italia fac un ambuteiaj.

*De ce atât de mulţi italieni se numesc Tony? Pentru că atunci când se îmbarcau cu sutele pe vapoarele care îi duceau în America li se punea ştampila pe frunte: TO NY (către New York, n.r.).

P.S. Nush de ce spun astia ca italienii ar fi amanti buni fiindca la MTV Italia se spunea ca media "dotarii" masculilor e de 12 cm.:))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu