joi

DILEMĂ...DILEMĂ...


Dacă şti ce vrei înseamnă oare că te îndrepţi într-o direcţie...dacă nu şti ce vrei înseamnă abandon...hmm mă gândesc totuşi că abandonul nu este tot una cu a şti ce nu vrei..ce mai contează..tot frică ai..în primul caz nu cunoşti drumul..în celălalt vezi teama în privinţa alegerii..o fi bine...o fi rău ... dacă şti ce vrei înseamnă încredere...şi dacă nu şti ..ezitare...dacă şti ce vrei înseamnă credinţă..a nu şti..chiar nu contează ce înseamnă..ce mai contează de obicei tu alegi...Ce-ai alege între cel putin 30 de ani de fericire, la care trebuie să ajungi cu câteva sacrificii şi o perioadă nedeterminată de eventuală fericire fără sacrificii? Ce ai alege între bun si mediocru? Ce ai face dacă ai avea şansa, dar ţi-ar fi frică? Ţi-ar fi al naibii de frică. De schimbare, de eşec, de singuratate, de nesiguranţă, de distanţă, de el…Ar trebui să crezi şi să atingi visele? Sau să rămâi în viaţa pământeană, să ai totul asigurat, să trebuiască numa’ să întinzi mâna… Ce ar trebui să faci când te afli la răscruce şi drumurile sunt total opuse? Dacă o iei la dreapta şi drumul se termină cu un zid? Te întorci cu coada între picioare? Ce faci singură într-un loc străin? Cum poţi să depinzi numa’ de o persoană? Şi dacă nu o ai ce faci? Cum reuşeşti? Cum poţi să te asiguri că viaţa îţi va fi un succes? Cum poţi să afli ce e mai bine pentru tine? …Încercând…
HEYYY DANAAA.. SENSUL existenţei tale îl poţi descoperi doar tu. Nimeni din lume nu a trăit exact aceleaşi experienţe ca şi tine, şi nimeni n-a gândit exact aceleaşi gânduri, iar înainte de a porni pe o cale întreabă-te: are calea aceasta o inimă? Dacă răspunsul este nu, vei şti asta şi va trebui să alegi o altă cale.
Aşa că dă-i drumul şi simte frica – apoi adună-ţi curajul de a-ţi urma totuşi visele! Oricât de dificil ar părea, fă alegerea de a trăi conştient ,iar pentru a te pune în mişcare, cel mai important lucru este să începi ACUM..(Carmen... Miha.. Mari..ce sunt eu fără voi..câteodată...)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu